chakras

perjantai 17. syyskuuta 2021

Ennen, ennen, ja vielä ennen... koska tulee jälkeen?

 Liityin discord kanavalle jossa on sekalaisesti syömähäiriöisiä. Viikottaiset haasteet ja oma kalorimäärä päivälle jota noudattaa. Eihän se nyt mulla niin mene. Mutta haluaisin edes 

olla seksikkäämpi, mahtua vaatteisiin eli pukeutua mihin haluan, olla terveempi, parempi kunto, enemmän lihasvoimaa, enemmän ruskeaa rasvaa jne juoda enemmän vettä ja saada enemmän proteiinia...

LAIHTUA

mutta tän päivän tehtävä oli etsiä thinspiration kuvia. En tiedä mistä aloittaa, niitä on niin niukasti. Ei tule vastaan kun ei mediaa seuraile, kjeh.

Eilen oli selfcare päivä, joten leikkasin varpaankynnet ja lakkasin ne. Siitä tuli liikaa jalkapornoa otettua kuvia kyllä!

En ole käynyt vaa'alla tänään, söin eilen liikaa joulusuklaita kun näin ne kaupassa ekan kerran. En voinut itselleni mitään. Sesonkituotteet sitä paitsi kalliita. Ja join 1,5 litraa pepsi maxia, tupakoin.

Tämä blogi olkoon epäterveellinen minulle muutenkin. Toisaalta katselin muutama piilotettua päivitystä, ja olen jo vuosia painanut näin paljon ja jämähtänyt tänne 122-125 kilon hujakoille eli eniten mitä olen ikinä maailmassa painanut. Diagnoosi tuli kun olin normaalipainon ylirajalla eli noin 66 kiloa. Sittemmin tuohan on melkein tuplaantunut, mutta on mulla ehkä lihaksiakin jossain siellä alla. Kehonkoostumusvaaka on väitteideni perustalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vältä kirjoitusvirheitä ja ole asiallinen, tai ainakin mieti hetki olisitko voinut ymmärtää väärin?

Popular Posts