chakras

perjantai 17. syyskuuta 2021

Liikunnasta 8

 Istuin 12 minuuttia kuntopyörällä. Nousin vessaan ja röökille. Kuuntelin positiivisia affirmaatioita äänikirjasta samalla. Menin uudestaan tunturilleni ja olin sitten yhteensä puoli tuntia. Mun rpm oli jotain 60? vai oliko se watit. En osaa arvioida. Ennen pystyin ehkä istumaan 2 minuuttia ja menin täysillä. Nyt olen oppinut laittaa vastustusta pienemmälle jne mennä hiljempaa että kestäisin kauemmin. 

Mun unelma olisi neljä tuntia päivässä kuntopyörällä. Tuntuu yhtä hullulta kuin mistä joskus ihmiset sai päähänsä että mun tavoitepaino olisi 42kg?

Join vettä ja söin satsuman. On vasta aamu. Eiliseltä lihoin puoli kiloa kun söin ne suklaat. Maha mörisi koska oli samaa mieltä. Mietin jos jakaisi ton mun kehonkoostumus vaa'an tuloksia tässä. Siitä ei ole kauaa kun pääsin alle 122 kilon mutta sitten lopetin fat secretin. Sieltä tuli raivostuttavia kommentteja. Ei pitäisi kuunnella yhtään ketään. Ihmiset on idiootteja eikä ne tiedä sun parasta!

Laskin kaloreita siis. Onhan se tiedettä "calories in, calories out". Dieettikulttuuri. 7000 kaloria on yksi kilo ja 3500 kaloria on yksi pauna. Joskus ehkä laihduinkin kun liikuin ja pystyin syömään mitä halusin kun poltin ne pringlesit ja pepsit pois. Mutta mulla oli muka nuoren ihmisen aineenvaihdunta ja muutenkin vähäteltiin.

Kävelin ylöjärvi-tampere matkoja usein. Silloin mulla oli jokin nokian sportti puhelin joka laski askelia. Epäilen että se kuitenkin vähätteli mun matkoja. Niiltä ajoilta tallessa vihko, johon laitoin tietoja. Sitä ennen laihduin kun tein pilates for dummies 18 liikkeen ohjelmaa dvd:ltä päivittäin jotain 30-45 minuuttia ja samalla laitoin kalenteriin x jos olin liikkunut ja 0 jos olin ollut syömättä jotain herkkuja. Sitten mielivaltaisin väliajoin palkitsin itseni manga sarjakuvilla. 

Nykyään en pystyisi ehkä pelaa sählyä mutta sulkapallossa oon ollut aina hyvä. Ostin viime talvena parit luistimet. Olen joskus tykännyt luistella.

Mulla on 5 kilon painot jotka sain naapurilta, mutta lähinnä lyön varpaani niihin.

Nintendo switchillä mulla olisi fitness boxing peli. Ylävartalovoimaa tarvisin kovasti, mutta tulee kipeäksi kädet jos sitä pelaa liikaa. Huitoo ilmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vältä kirjoitusvirheitä ja ole asiallinen, tai ainakin mieti hetki olisitko voinut ymmärtää väärin?

Popular Posts