chakras

sunnuntai 19. syyskuuta 2021

Maha lotisee täynnä vettä näköjään jees

 Tämän päivän haaste on juoda kolme litraa vettä. Kello on yli neljän ja olen juonut kaksi litraa. En tiedä miten saan loput alas vielä tänään? Olen niin huono juomaan vettä että olen kuivakin. Käynyt vessassa kyllä jokaisen puolen litran jälkeen kellonlyömästi.

Eikä mulla sitten muuta. Katsoin kauhuelokuvan loppuun, mitä aloitin eilen. Sen lisäksi että meikkailin itseäni pelleksi ja gootiksi. Mulle sopisi se goottityyli kyllä. Mun paksuun kaulaan mahtuu 1,5 metrin vyö vain kolme kertaa ympäri ja se on jotenkin sopivasti.

Aamulla hain kaupasta pelkkää röökiä. "Mitä saisi olla?" Ja nyt illemmalla pitäisi äidin kanssa mennä Lidlissä käymään. Mulla on ruoka melko loppu kaapeista.

Söin raa'asti yhden tölkin tonnikalaa ja mietin paljonko siitä on mikro/nanomuoveja sekä raskasmetalleja.

Tuskin olen laihtunut mutta haasteet onnistuu, kun muut on ne määränneet! Torstaina oli selfcare, sitten pe unohtuneet syömähäiriö sosiaalisten medioiden kanssa catch-up jolloin tulin tänne blogiin, lauantaina 30min liikunta (fail) ja tänään vedenjuonti haasteet. Onnistuin siis omat varpaankynteni leikata etteipä juuri mitään muuta. Siinä samalla kuitenkin tuntuu että olisi ollut hyvääkin.

Täytyy ehkä googlettaa jotain weight loss challenge juttuja... kunhan ei liittyisi kaloreihin. Tai no, mihinkään millä olisi oikeasti väliä kunhan veisi huomion siitä ettei mun tavat ole terveellisiä jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vältä kirjoitusvirheitä ja ole asiallinen, tai ainakin mieti hetki olisitko voinut ymmärtää väärin?

Popular Posts