chakras

lauantai 18. syyskuuta 2021

Mitäkö kuuluu? No annas kun kertaan

 Vitun mässäilyt oikeasti saatana. Menee rahat ja mun laihdutustavoitteet nollille.

 Muuten olisin syönyt hyvin, mutta lähikaupasta hain sipsipussin, suklaalevyn, makkaraa, motsarellaa, sorbettia ja yhden pirkkaoluen, perjantai-illan kunniaksi. Just kun olin edellisenä päivänä syönyt joulusuklaita konvehtirasian ja enkelisuklaa patukoita pussin. Vähän niin kuin normiruoan lisäksi.

Tajusin etten ole harrastanut seksiä tänä vuonna kuin: yhden miehen kanssa varmaan tai ainakin vain siitä asennosta, että olen hajareisin tyypin päällä jossain sohvalla, ja se tulee alle minuutissa tms... Se ei ole kovin tyydyttävä tilanne. 2kk ilman esimerkiksi. Väitti että sillä on ollut niin paljon töitä koko kesän. Joo se päätti soittaa instagram puhelun, kun estin sen messengerissä aikaa sit. Sillä oli tapana vain ilmestyä ovelle tms.

Ettenkö olisi muka yrittänyt saada munaa. Kaikki seksitreffit, alastonsuomet, kaluttu läpi ja kik messengerissä satojoa jotka laittaneet mulle "moi" mutta joko en suostu parikymppisten poikien leluksi tai sitten juttu kuivuu kasaan kuin keko syksyisiä irronneita lehtiä. Tinderiin mulla ei ole edes asiaa. Facebook dating on yhtä huono. Kukaan ei halua tavata mua.

Täytyy olla oma puolisoni sit. Niin, enkä heillekään ole vastannut joilla on profiilissa avioliitossa/avoliitossa.

Toinen juttu mitä teen, on nukkuminen. Paikat puutuu ja tulee kipeäksi. Pitäisi tulla uusi sänky, mutta alan kohta uskoa että Jysk on vedättänyt meitä.

No mutta onneksi ketään ei oikeasti kiinnosta. Hamsterinikin vain nukkuu hillopurkissaan pehmusteiden kanssa. Juoksupyörässä kun kehtaan iltaisin mennä nukkumaan.

Kaupassa käynnin jälkeen hikoilen. Se kauppa on ehkä 700 metrin päässä. Huono kunto.

Ulkona alkaa olla talvi, olin kuulevinaan jotain kurkia tms muuttolintuja mutta en nähnyt niitä.

Mun pitäisi kai... ajatella positiivisesti. Juoda vettä. Saada proteiinia. En tiedä, kehonkoostumusvaaka väittää että olen punaisella melkein kaikessa paitsi luustossa jota on neljä kiloa ja lihaksia normaalipainoisen verran kaiken sisäelinten ympärillä olevan rasvan päällä...

Olen niin huono kaikessa...  kuolen varmaan kohta pois. Halusin elää kuusikymppiseksi, vai mitä. Tässä kuussa melko pian täytän 33v. Ottaisin itseäni niskasta kiinni jos olisi niskaa. On vain kaksoisleukaa sekä selkää.

Pitäisi pestä hiukset ja muutenkin varmaan pestä itseni, sekin. Ensin toki tulisi parempi olo jos vähän kuntopyöräilisi ja saisi hien pintaan oikeasti. Tosin nukkuessa kipeytyi taas tuo vasen jalka.

Vitut mun elämästä. En halua valittaa koska muilla menee huonommin, mutta silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vältä kirjoitusvirheitä ja ole asiallinen, tai ainakin mieti hetki olisitko voinut ymmärtää väärin?

Popular Posts