chakras

keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Terveisiä ghettosta

 0,2% enemmän vettä kehossa. Se on silti matala. Laihtunut eilisestä 1,7 kiloa eli 123 kiloon. Varmaan kun kävelin vähän ja kävin elokuvissa yksinään. En ole vielä syönyt mitään... varmaan jotain proteiinia pitäisi taas syödä. En ole mikään rahkojen ystävä.

Muutenkin pitää antaa keholle sitä mitä se tarvitsee, oli se sitten c-vitamiinia tai kaljaa. Kuunnella itseään. Tai sitten laihdutushypnoosia?

Mä voisin vähän aikaa olla kuntopyörällä. Sen sijaan, että kävelisi... Huomenna tullaan hakee mun vanha sänky, mikro, ja yksi tuoli ja se vie ne kaatikselle. Sitten uusi sänky, äidin ostama, vanhan tilalle. Isukki lupasi tulla kasaa sänkyä. Toivottavasti ne ei tapaa, siis mun vanhemmat. Ne lähti eri teille kun olin 1-vuotias ja ne on sen jälkeen vältelleet toisiaan.

Jotain limaa kurkussa.

Leffa oli hyvä. Popparit ja suklaat ja cokis myös. En tiiä. Ehkä voisi laittaa jalkakylpyä. Tai... kiharat tarvisi uudestaan sinistä väriä. Tassut voisi upottaa kynsilakkaan. Meikkailla ja siivota ja mitälie. Kastella kukat. Mutta mistä sitä aloittaisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vältä kirjoitusvirheitä ja ole asiallinen, tai ainakin mieti hetki olisitko voinut ymmärtää väärin?

Popular Posts